Offerte & Contact
Info
Over ThinkLED
ThinkLED is gespecialiseerd in ledverlichting
In 2010 startte Peter Stolk zijn onderneming ThinkLED. Hij zag dat bedrijven vaak erg hoge energiekosten hadden en tegelijkertijd groeide het besef dat ze een sociale verantwoordelijkheid droegen om duurzaam te zijn. Door met zijn expertise op het gebied van ledverlichting een brug te vormen tussen fabrikanten van de meest hoogwaardige ledtechnologie en zijn klanten – bedrijven, overheidsinstanties, VVE’s – maakte Peter het overstapproces gemakkelijk en inzichtelijk.
De klanten van ThinkLed laten met een gerust hart hun overstap regelen
Het bleek een onmisbare schakel en in korte tijd groeide ThinkLed uit tot een hecht team van specialisten in advies, technische ondersteuning, assemblage en montage van ledverlichting. De klanten van ThinkLed laten met een gerust hart hun overstap regelen en profiteren van de kennis en ervaring van Peter en zijn team.
In vier jaar tijd is de technologie enorm vooruit gegaan, en zijn de kosten voor ledverlichting gedaald. Zo is de terugverdientijd nu dé reden om over te stappen. “Er zijn nu nog wel wat vooroordelen over ledverlichting,” vertelt Peter. “En vroeger klopten die soms nog wel.” Hij noemt er een paar. “Led zou een kil licht afgeven, of toch snel kapot gaan. Dat is niet waar, een ledlamp is vele malen degelijker dan de gloeilamp.” Dat ledverlichting kil zou zijn spreekt hij ook tegen. “Met ledverlichting kun je elke denkbare kleur creëren, van ‘clean’ en strak tot een warme, huiselijke gloed.”
Dat ledverlichting steeds meer plek wint in de harten van de consument is ook te zien aan de klanten van ThinkLED. Bedrijven, overheidsinstanties en VVE’s nemen telkens vaker contact op met het team van ThinkLED voor een vrijblijvende offerte. Waarom kiezen zij voor ThinkLED? Peter Stolk weet het, en dat ligt niet aan één ding. “ThinkLED biedt de hoogste kwaliteit in producten en service, en wij leggen de nadruk op een persoonlijke benadering. Elk project is uniek. En daarnaast komen wij onze afspraken gewoon na.”
ThinkLED biedt de hoogste kwaliteit in producten en service, en wij leggen de nadruk op een persoonlijke benadering.
Hoe werkt ThinkLED?
Wij zijn trots op onze aanpak, want die is uniek. Als u contact opneemt bespreken we eerst uw situatie: om wat voor een pand gaat het, en hoeveel armaturen heeft u? Wat zijn verder de wensen? Op afstand kunnen we natuurlijk het een en ander al bespreken, maar voor een totaaloverzicht maken we graag een afspraak met u om langs te komen. Een van onze specialisten komt dan vrijblijvend een kijkje nemen. Daarna ontvangt u van ons een offerte, en een berekening van de terugverdientijd.

Bekijk onze case studies over de verschillende projecten die ThinkLED heeft gedaan, en de ervaringen van onze klanten.

Wilt u horen wat ThinkLED voor u kan betekenen? Neem contact op.
Met wie werkt ThinkLED?
Wij houden ons graag bezig met een grote verscheidenheid aan overstapprojecten. Een school, een kantoorpand of magazijn, een bedrijventerrein, een bibliotheek, of een flinke VvE; onze klanten komen uit alle hoeken. Ze hebben vaak twee wensen: ze willen overstappen op ledverlichting en ze nemen alleen genoegen met een persoonlijke benadering van de hoogste expertise.